1. Hoe je je account verwijdert
Je kunt je account op elk moment verwijderen, vanuit de app of op het web, zonder contact met ons op te nemen:
- Open Account (je profiel-/instellingenpagina).
- Scroll naar Mijn account verwijderen en volg de link.
- Bevestig. Voor je veiligheid vragen we je je opnieuw te authenticeren (een step-up-inlog) voordat het verzoek wordt geaccepteerd.
Wil je eerst een kopie van je gegevens? Gebruik de selfservice-export op /account/export voordat je met verwijderen begint — die levert een gestructureerd JSON-bestand op dat je kunt bewaren, zonder dat je het ons hoeft te vragen.
In de horsenose-Android-app kun je je account verwijderen via de accountinstellingen — dezelfde flow als op het web.
2. De respijtperiode van 30 dagen
Verwijderen gebeurt niet meteen. We plannen het in en houden je account in een respijtperiode van 30 dagen, zodat een per ongeluk of met spijt ingediend verzoek ongedaan kan worden gemaakt.
Als je binnen die 30 dagen opnieuw inlogt, wordt de verwijdering automatisch geannuleerd; je kunt ook naar de support schrijven om het te annuleren. Na 30 dagen wordt de anonimisering hieronder definitief.
3. Wat wordt verwijderd en wat blijft bewaard
Verwijderd / geanonimiseerd
- Je naam wordt vervangen door een tijdelijke aanduiding (“Verwijderde gebruiker”).
- Je inlog-e-mailadres wordt vervangen door een niet-identificerende tijdelijke aanduiding, zodat het account niet meer kan worden gebruikt om in te loggen.
- Je telefoonnummer, taal en tijdzone worden gewist.
Bewaard (gede-identificeerd)
Je eerdere lessen, rittenkaarten en betalingen worden niet verwijderd — ze blijven in gede-identificeerde vorm in de administratie van je maneges staan, alleen gekoppeld aan een interne identificatie zonder daaraan verbonden persoonsgegevens. Maneges hebben deze nodig om hun lesgeschiedenis en boekhouding kloppend te houden; waar een manege financiële gegevens gedurende een wettelijke termijn moet bewaren, ligt die bewaarplicht bij de manege (als verwerkingsverantwoordelijke voor de eigen boeken), niet bij horsenose. Een beperkte set beveiligingsauditgegevens wordt 12 maanden bewaard, uitsluitend als pseudonieme identificatoren (zie het Privacybeleid → “Hoe lang we gegevens bewaren (bewaartermijnen)”).
4. Als je de enige beheerder van een manege bent
Als je de enige beheerder van een manege bent, draag dan eerst de rol over of sluit de manege — de verwijderingsprocedure kan niet worden afgerond zolang jij de enige beheerder bent. Zo blijven de overige leden en gegevens van de manege niet zonder eigenaar achter.
Het archiveren van een manege start hetzelfde omkeerbare offboardingvenster van 90 dagen dat wordt beschreven in het Privacybeleid en de Verwerkersovereenkomst — gedurende die periode kan de manege worden hersteld en is op verzoek een volledige export beschikbaar; als die periode afloopt, worden de manege en alle bijbehorende gegevens (waaronder de gegevens van andere leden en ruiters) definitief verwijderd. Zorg ervoor dat de leden van de manege het weten voordat je de manege archiveert of sluit.
5. Je account verwijderen als je niet kunt inloggen
Als je geen toegang meer hebt tot je account, stuur dan een e-mail naar support@horsenose.eu vanaf het adres dat aan het account is gekoppeld (of met voldoende gegevens om het te kunnen identificeren), dan verwerken wij de verwijdering voor je.